YOZGAT / MERKEZ - Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu

Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu

Adres
TUZKAYA MAH. PAPATYA CAD. GAZIMUSTAFA KEMAL IMAM HATIP ORTAOKULU SİTESİ NO: 31 MERKEZ / YOZGAT
Vizyon
Kültürel mirasi degerlendirebilen, yasadigi hayati yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bilginin gücünü kavramis ve bilgiyi kullanabilen,sorumluluk sahibi,çagdas gelismelere açik, demokratik, kendini yenileyebilen, üretken ögrenciler yetistirmek, bunlari kolaylikla üniversiteye girebilecek seviyeye getirmek, okulumuzdan hizmet bekleyen iliskisi olsun ya da olmasin bütün kisi, kurum ve kuruluslarin isteklerini karsilayabilecek bir kurum haline gelmektir.
Misyon
Biz bütün ögrencilerin ögrenmelerini saglamak, onlarin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak ve onlara 21. Yüzyilin gelisen ihtiyaçlarina cevap verebilecek beceriler kazandirmak için variz.
Tuzkaya Mah.Papatya Cad. No:31 Merkez YOZGAT
İl merkezinde