YOZGAT / MERKEZ - Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu

May

İlimizde düzenlenen Arapça yarışmalarında 8-B sınıfı öğrencimiz Berat PINARBAŞI Ortaokul Şiir Okuma Yarışmasında il Üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve Danışman Öğretmenimiz Merve KAYA'yı tebrik ediyorum. Başarıları daim olsun.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

Nis

"Okumak Özgürlüğe Uçmaktır." Kütüphaneler Haftası münasebetiyle anasınıfı öğrencilerimiz okul kütüphanemizi ziyaret etti.

Nis

Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasında okulumuz Halk oyunları ekibi Yıldızlar Düzenlemesiz dalda İl Birincisi, Minikler Düzenlemesiz dalda ise il dördüncüsü oldu. Okulumuza bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve eğitmenimiz Tenzile Özkan'a teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ayrıca 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla program düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz  Rehber öğretmeni tarafından tüm öğretmenlere Mentörlük ve Öğrenci Koçluğu eğitimi verildi.

May

Okulumuz  fiziki mekanlarında (koridor, pano, lcd vb.) günümüz şair-yazarların hayatı ve eserlerinin tanıtımı yapıldı.

May

ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE OKUL BAHÇESİNİ TEMİZLEYEREK DOĞADAKİ KUŞLAR İÇİN OKUL BAHÇESİNDEKİ AĞAÇLARIMIZA KUŞ YUVALARI YAPTIK.

May

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE TARİHİ MEKANLARA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİK.ZİYARETLERİMİZ SIRASINDA GÖREVLİLERDEN BİLGİLER ALDIK.

May

ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE BİSİKLET TURU VE DOĞA GEZİSİ YAPARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞLENCELİ VAKİTLER GEÇİRMESİNİ SAĞLADIK.

May

OKULUMUZ MÜZİK SINIFINA KAVUŞTU.

10000 Okul projesi kapsamında okulumuzda müzik sınıfı oluşturuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Belediye Başkanımız Sayın Celal Köse okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimize içerisinde şehrin silüetlerinin yer aldığı boyama kitabı, maske ve kolonyadan oluşan setleri hediye eden Belediye Başkanımız , öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileklerini iletti.